FERIE MED HUND VED ØSTERSØEN

Alt er bedre med hund - VI ER ET HUNDEVENLIGT FERIESTED

Familie wandert mit einem Hund durch die Dünen
Ein Hund liegt in der Nähe des Strandkorbs im Sand
Älterer Mann umarmt seinen und am Strand

ØSTERSØFERIE MED HUND

På den sydlige strand vil du opdage ikke kun det vidunderlige klitlandskab, men også den smukkeste hundestrand i det nordlige Tyskland. Her kan din firbenede ven boltre sig så meget han vil, og du kan virkelig slappe af.

 

Alt hvad hundens hjerte ønsker sig

Sammen med vores partner Trixie Heimtierbedarf sørger vi for at jeres plyssede firbenede venner  føler sig hjemme hos os på Hotel Midgard eller i et af vores feriehuse. Der venter en hundekurv og en skål på din firbenede ven og derudover et hundetæppe og godbider som også kan tages med hjem efter ferierne.

 

Eine Radfahrerin macht Pause mit ihrem Hund

Fredeligt ind i det nye år - nytårsaften uden støj

For at byde vores elskede hunde en dejlig nytårsaften, bedes I venligst at undlade brug af fyrværkeri og raketter.

I stedet for fyrværkeri og raketter byder vi på lækre buffeter og fredfyldt hygge. Uanset om det er i det fri på stranden, i dit hyggeligt sommerhus eller på et behageligt værelse på vores ØstersøhotelMidgard, så får alle en god og hyggelig start på det nye år hos os. Uden støj og ballade.

Kleiner Hund steht am Strand der OstseeKleiner Hund steht am Strand der OstseeKleiner Hund steht am Strand der OstseeKleiner Hund steht am Strand der OstseeKleiner Hund steht am Strand der Ostsee

KRAV TIL HUNDESNOR I SLESVIG-HOLSTEN

Siden 1. januar 2016 har loven om hundehold været gældende i Slesvig-Holsten. Den blev vedtaged med formålet at hunde generelt skal holdes på en måde så der ikke opstår fare.

 

Nærmere oplysninger

I Slesvig-Holsten skelnes mellem ufarlige hunde og farlige hunde.  Der gælder en forordning om farlige hunde, som skal overholdes af hundeejere med hensyn til obligatorisk brug af hundesnor.

I Slesvig-Holsten skal farlige hunde holdes i snor og bære mundkurv i det offentlige rum. Farlige hunde må løbe frit på din egen ejendom. Ejendommen skal dog sikres således, at hundene ikke kan flygte. Ifølge loven om hundehold (HundeG) betragtes alle hunde som farlige, som har bidt en person eller et dyr, har jaget eller revet dyr unkontrolleret eller gentagne gange er sprunget truende mod mennesker eller som har udvist anden farlig adfærd.

Der kræves en tilladelse til at holde en farlig hund. Tilladelsen tildeles kun, hvis ejeren er myndig og har den nødvendige pålidelighed, personlige egnethed og ekspertise: 

Hundeejeren må f.eks. ikke være dømt for en alvorlig forbrydelse.

Børn eller personer, der på grund af deres fysiske konstitution ikke er i stand til at føre en farlig hund på en sikker måde, er uegnede til at føre en farlig hund.

Alkohol- eller stofmisbrugere samt juridisk inkompetente personer er også uegnede.

En kvalificeret person i lovens forstand er en person, der på grundlag af sin viden og sine færdigheder kan holde og håndtere en farlig hund på en sikker måde. Ekspertisen opnås ved at bestå en teoretisk og praktisk prøve med den hund, der er klassificeret som farlig.

Hunden skal desuden have en ansvarsforsikring og være chipmærket.

Bøden for en ulovlig handling kan være på op til 10.000 euro i Slesvig-Holsten.